Des marches dans la neige

Förutom att jag pluggat ytterst lite kemi idag så träffade jag Stocke och Ellinor inne i stan. Vårat mål var Tully's Coffe på Götgatsbacken, men det fanns ett hinder på vägen, rean på weekday. För en gångs skull var det nästintill folktomt därinne, eller mer humant antal kunder, alla har väl övergett söder och handlar nu på Pub. Tur för oss, vi kunde därför se framför oss. Vi impulsköpte en varsin grön scarf för 40kr vi ska ha på Arvika, bara för att vi är så jävla coola, not, eller ah, lite kanske. Stocke vägrade köpa de fulsnygga rödgrön-smutsiga vita jeansen han provade, de var ascoola, det tyckte jag var synd. Han köpte några andra i nån orangebrun färg om jag inte mistar mig, hmm. Men i alla fall, det var ett kul hinder!
Den stora latten på Tully's var god, dock inte tillräckligt krämig, men mitt sällskap kompenserade detta. Nu låter jag jättesliskig, men whatever. Att fika är trevligt. Vi begav oss därifrån strax innan nio.
Oavsett om man vill det eller inte så gör snö oss till 10-åringar igen, det går inte att undvika, det är okontrollerbart, det gäller alla! Nu orkar jag inte dra en massa exempel för att stödja min åsikt, ni kommer säkert på något själva, jag är trött! Jag, Ellinor och Stocke fastnade i alla fall i Björnsan och deras varma björnar samt klätterställning, inte planerat. Vi skärpte oss efter ett tag och gick bort till Ringen där vi tog t-banan med Ellinor till Hagsätra och mina åka-t-bana-till-Hagsätra-oskuld var tagen! Framtida planer om en filmkväll hemma hos Ellinor smiddes.
Innan jag och Stocke åkte hemåt hamnade vi på 7-eleven på Kungsholmen där vi i ljudet av The Voice, tyvärr ja, åt lite kvällsmat. Jag kom på att jag vill ha en egen lya, detta för tillfället för att kunna använda 7-eleven till det det är till för - impulsköp, då inget annat har öppet, känslan "jag ska bara springa ner till 7-eleven".

  
 

Kommentarer
Postat av: Jonatan

vilka jäkla brallor killen har

Postat av: Carolin Ellbäck

Hej hej på dig Emelie! Ja, jag har precis skaffat en blogg här. Jag bytte till denna från en annan tidigare blogg sida som jag inte ville ha längre. Så ja - Nu ser du vad jag heter. Jag tänkte att du kanske ville veta det eller så misstar jag mig det :P Nämen jag har precis läst igenom alla dina inlägg, så känn dig utstuderad! Nä, jag har en del gamla inlägg från den förra bloggsidan som jag har lagt in i den här nya. Jag visste förresten inte vart jag skulle skriva nånstans, så det fick bli här på det senaste inlägget. Men är det inte så att dom andra har bloggar? Elvira och Sandra? Vad heter dom om du vet? Ja, det borde du veta ;P Haha, nämen ha en bra kväll så länge så syns vi imorgon hos Sandra ;)

2008-01-11 @ 18:32:02
URL: http://carrolage.blogg.se
Postat av: aini520

this is your first choice <A title="christian louboutin sale" href="http://www.high-heeled-shoes.com/christian-louboutin">christian louboutin sale</A> major <A title="cheap brian atwood pumps" href="http://www.high-heeled-shoes.com/brian-atwood-pumps">cheap brian atwood pumps</A> turning point in <A title="brian atwood boots" href="http://www.high-heeled-shoes.com/brian-atwood-ankle-boots">brian atwood boots</A> life then the shoe is not a true Manolo BlahnikAlthough Mellon and Choo have parted ways and Mellon has found herself at the heart of more than a couple controversies inside the couple this <A title="Brian Atwood Shoes" href="http://www.brian-atwood-shop.com">Brian Atwood Shoes</A> time Steve Jobs had to eat their words style magazine <A title="brian atwood ankle boots" href="http://www.brian-atwood-shop.com/brian-atwood-ankle-boots">brian atwood ankle boots</A> in the spring <A title=google href="http://www.google.com">google</A> of this week we can see the most <A title="brian atwood sandals" href="http://www.brian-atwood-shop.com/brian-atwood-sandals">brian atwood sandals</A> popular lustrous Discount <A title="brian atwood pumps" href="http://www.brian-atwood-shop.com/brian-atwood-pumps">brian atwood pumps</A> Christian Louboutin Pumps high heels also very <A title="Christian Louboutin Shoes" href="http://www.high-heeled-shoes.com">Christian Louboutin Shoes</A> popular Gucci shoes <A title="christian louboutin pumps" href="http://www.high-heeled-shoes.com/christian-louboutin-pumps">christian louboutin pumps</A> is political platform

2011-03-28 @ 05:50:33
URL: http://www.tophairtools.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback