Wrap World

För två dagar sen fick jag svar på min jobbansökan som helg och extraanställd på Wrap World. Då jag sökte visste jag knappt var det låg och när jag fick svar hade jag nästan glömt bort att jag hade sökt jobbet. Så jag blev verkligen glatt överraskad!
Idag efter skolan gick jag på intervju och jag kände att det gick väldigt bra! Sonia, hon som intervjuade mig, ska ringa mig under helgen för att ge mig en tid nästa vecka för att provjobba lite. Det ska bli spännande! ;D
Jag hoppas verkligen att probjobbet leder till ett riktigt (:
Dock måste jag alltid sätta skolan i första hand!

image21

(O)verklighet

Jag förstår inte det som hände igår. Det går inte ihop. Allt hände så snabbt.
Allt känns så overkligt.
Men det är verklighet. Jag vet.
Pricken finns inte längre hos oss. Han var som en familjemedlem, han var min bror. Det är svårt att förtränga.
Vi saknar dig Pricken <3

Saknad.

image20

Sov sött Pricken, hoppas du har det fint i katthimlen, jag saknar dig <3!

20031027 - 20070829

Hoppas du har en jättefin skrivbordstol du får ha för dig själv :')
<33 Min Hallonnos!

Allt gick så fort. Varför skulle någon köra på dig? Varför var du vid den stora vägen? Du som höll på att bli friskt!
Vi saknar dig massor Pricken, allihopa! Du lämnar efter dig ett tomrum som ingen kommer kunna fylla. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan Pricken, Hallonnos <33 :)
Hoppas det är fint i katthimlen och att du träffar alla andra, hälsa dem att vi saknar dem <3 och hoppas du får en alldeles egen skrivbordsstol :) hihi!
Vila i Frid! <33

"Puss då!" <33

Jag har ett beroende, det kallas pärlor

Slutade lite tidigare idag och passade på att åka förbi Pärlehuset på Tégnergatan, de är alltid jättetrevliga där och har bäst utbud. Idag till exempel fick jag en kommentar för klänningen jag hade på mig, jag blev glad (: Det jag köpte var två meter kedja och fyra ringstommar, varav en ska användas för att göra en ring till Björns kusin Karolina :) Det är jättekul när folk beställer smycken av en :D Beställningar uppskattas!
När jag pluggat klart för idag blir det nog pärlande inför Street.

image19

Lång dag

Idag var min andra riktiga skoldag på mitt andra gymnasieår och första fullängdade dagen med lektioner mellan 8.30 och framåt 16.15. I vanliga fall ska jag sluta  16.55. Först musik i två och en halv timma, sedan lunch, matte c, klasstid, kemi och fysik. Varannan vecka slipper vi kemi och fysik. Party!
Trots att temat på ensemblen den här terminen är jazz ser jag fram emot den, ska bli kul med lite nytt! Vår musiklärare Olle verkar dessutom inte lika humörsvängig som förra året, men det är bara mina iakttagelser efter första lektionen.
Jag ska gå Foto A!  Det fick reda på idag, det ska bli hur nice som helst (: Dock fick jag inte gå Franska steg 4, det är lite synd, men jag ska prata med rektorn för natur/teknik imorgon så jag hoppas allt ordnar upp sig!

Glöm inte bort Smyckesmarknaden 29-30 september på Street, Hornstull!

image18