1408

Var på bio idag med min rosahåriga syster och med mor min. Det var längesen sist jag var på bio och jag insåg hur mycket jag älskar att gå på bio. Det är nästintill ultimata nöjet. Inte för att jag tänkt igenom mina åsikter, men för tillfället kan jag stå för det jag säger.
Efter förslag från min sida såg vi filmen 1408, jag hade sett en gigantisk affish på t-baneperrongen vid Fridhemsplan och vem säger nej till en film med John Cusack i huvudrollen? Kollade upp filmen på nätet och den verkade intressant, dock förstörde jag för mig själv när jag såg hur de skapat alla specialeffekter.
Filmen höll vad den lovade, den var läskig, dock är jag lättskrämd. John Cusack spelade bra, men filmen gav ingen bakrundshistoria till karaktärens personlighet. Jag tror det är många som tycker tvärtom, men det beror helt på hur man ser det.
1408 innehöll "två slut" och om den hade slutat efter första slutet hade jag varit otroligt besviken. Men filmen fortsatte. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om andra slutet, det dög väl och var definitivt bättre än det första, men inget att hänga upp på vägen. De kunde förklarat mer.
Filmen var över hela taget bra. Om jag som alla andra ska larva mig med betygsskalor så för den väl 6½ av 10.

image42

Marknadstankar

En marknad avklarad igen då, fast helt utan vänner som tittade förbi, men det gick bra ändå! I lördags hade jag hela bordet för mig själv eftersom Justina, hon jag delade bordet med, var på 90-årskalas. Det gick väldigt bra, hela 280kr plus från helt random folk. Och idag, söndag, delade jag bord med Justina och jag tjänade bara 90kr. Jag tror det var för hennes prylar drog mer uppmärksamhet till sig än mina smycken. Men sånt är livet, nästa gång ska jag nog ha ett bord helt för mig själv. Men överhuvudtaget är jag väldigt nöjd, om man räknar bort kostnaderna för bordet gick jag 150kr plus :)
Jag träffade mina arbetskamrater Marina och Julia, samt föredetta arbetskamrat Eliza. Julia och Marina har jag aldrig tidigare träffat, men det var kul! Världen är liten ^^'
Köpte ett urhäftigt smycke av Marina, en gitarr av plexiglas. Samt fick jag ett par örhängen av tältgrannen som knappt kunde engelska och så köpte jag två hängen av en annan :)


   

Une année sans lumiere

Mitt lov är så gott som planerat redan, mest med mindre roliga saker. Plugg, jobb och rensning av garderob. Tjäna lite stålar på tradera.
Men det händer kul saker också! Första helgen på lovet ska jag sälja
smycken på Street igen. Och antagligen träffa lite vänner. Om du känner dig i akut behov av att umgås med mig, säg till (:
Ska försöka träna massor!

image38

Laka-koffa


image37
Jag är ägare av denna. Jag är glad. Tack Björn <3 :*

Practice makes perfect

Började, som kanske inte alla vet, ungefär för en månad sedan på kick boxning. För mig innebär det 2-3 x 70min i veckan, väldigt intensiva träningspass. Idag var det första gången jag gick ut och joggade sedan jag började med kick boxning och jag känner verkligen att min och ork och flås har blivit så mycket bättre :)
Malligt av mig att skriva ett inlägg om det här och kanske inte så kul för ett att läsa, men men, inlägg som inlägg? ^^

It's getting bluer and you can't keep faking

Helgen i tre ord
- Slit
- Målarfläkar
- Blåmärken

Men jag är glad ändå! Jag ska strax äta, dock inte ett dugg hungrig, sen blir det plugg! Måste öva trummor också, inte gått på över tre veckor, det är inte bra! :/ Pinsamt :(


People say that your dreams are the only things that save you

I brist på annat att skriva kan jag berätta att jag på måndag ska köpa biljett till Arcade Fire-konserten i november. Ser verkligen fram emot det. Det kommer bli lite nostalgiskt också, det var nämlingen i Annexet jag stod upp för första gången på en riktig konsert och jag har inte varit där sedan dess. Jag såg White Stripes. Jag behöver inte berätta hur bra det var. Jag tror ni förstår.
Men som vanligt har jag ingen att gå med. Det är ett faktum, jag har inga vänner. Eller jo, det har jag, men inte sådär, svårt att förklara.
Vill du bli min vän?

Hultsfred

Nu har Björn pluggat hemma hos sin kompis David i snart två timmar, det här börjar bli trist! Jag sitter här ensam i hans studentlägenhet och borde själv plugga, men trist att plugga ensam. Matte C och tal man inte förstår är inte särskillt lockande om man jämför med att slösurfa på datorn.
Lider av idétorka när det gäller detta inläggs innehåll. Ehm.
Inatt drömde jag att jag rökte, det var otroligt konstigt, aldrig rökt i hela mitt liv men det kändes så verkligt.

Nu kommer han hem ;D