Första marknaden avklarad

    

Som sagt, då var första marknaden avklarad och det gick faktiskt väldigt bra! Massa snälla kompisar kom förbi och handlade samt att jag sålde två par örhängen samt ett mobilsmycke till personer jag inte kände innan. Idag söndag gick mycket bättre än igår. Då regnade massor och nästan inga besökte marknaden. Allt blev genomvått och tråkigt. Men jag hann gå runt och få galet mycket inspiration och se modevisningen (:

Första bilden: är på mig och hur med lång blick söker efter kunder
Andra bilden: är random smycken
Tredje bilden: är mamma och dem jag delade bordet med
Fjärde bilden: är random armband jag sålde
Femte bilden: är tältgrannen, mamma och bordsgranne och mitt bord 

Kika gärna länken, snart kommer jag uppdatera den och sälja mina smycken därifrån
http://absolutastrid.blogg.se/whatyouwilldesign/

Whatyouwill Design - Reklam

image31


http://absolutastrid.blogg.se/whatyouwilldesign/
-Lite reklam har väl aldrig skadat någon? ^^

One Two Three Four...

... någon följ med mig på Feist! Tisdag 2 oktober på Cirkus här i 08-land.
Jag har en biljett över som min syrra egentligen skulle ha använt som mitt moraliska stöd, men nu är hon bortrest till Bulgarien och jag har inget att gå med. Det är lite trist. För 280kr kan du bli min vän för en hel kväll, är det inte otroligt? Snälla? Någon? :)

image30

Marie Antoinette

Igår kväll var det filmkväll i studiefrämjande syfte för ovanlighetens skull. Just nu gör jag, Elvira och Sandra ett arbete om Franska revolutionen, så vi passade på att se Marie Antoinette som jag sett en gång tidigare.
Vad som fascinerar mig med filmen är hur bra filmmusiken är. Att få låtar som "I want candy" och "What ever happend" med The Strokes att passa in i en film om Franska Revolutionen! Det är coolt.

image29

Autumn Sun

Sovmorgon till 11 - inte helt fel.
Orientering på andra sidan stan i det fina vädret - helt okej, mysigt att skutta runt i skogen.
Intensivplugga matte resten av dagen - faktiskt helt okej det med, Linn hjälpe mig ^^,

Fick dessutom reda på att om det är tillräckligt många intresserade bland de som ska sälja smycken på Street 29-30 september, så kommer det finnas fem modeller som visar smyckena! Det är stort. Jag vill ha en egen hemsida. Jag vill göra kollektioner. Jag vill kunna leva på smyckesdesign!


Botningsmedel

Trötthet förstör så mycket för mig, därför tänkte jag lägga mig tidigt ikväll, men jag tror jag är dömd att misslyckas. Dels för att det är en del att plugga och för att jag lyssnar på Patrick Wolf's konsert från Arvikafestivalen i sommras på P3 live och jag tror jag dör. Eller nej, men nästan i alla fall! Gåshud. Vill tillbaks, ifrån allt pluggande och all rutin!

image28

Les images

Som sagt, här är de utlovade bilderna. Först en bild på det jag köpte på Ge-Kå's i klädväg utöver de två jackorna och strumporna och sedan en bild på mig och min nya frilla. Nöjdnöjd (:

image27

image26

Min frisyr blev typ en uppkliptt page-frilla med snelugg. Jättenöjd, tack igen Ellen :D

Shopping weekend till Ullared

Jag älskar att fynda! Om ni inte visste det så vet ni det nu.  Är ganska nyss hemkommen från en +24-timmars resa ner till Småland och Ullared där Ge-Kå's ligger. Galet stort billighetsvaruhus! Målet med resan var att hitta en vinterkappa och vinrött nagellack.
Det blev en vinterkappa, men hittade inget nagellack med rätt nyans och märke. Ska köpa en flaska vinrött nagellack från Depend så fort jag springer på ett.
Och eftersom allt är så himla billigt blev det en höstjacka, en cardigan, en t-shirt, ett par leggins, fem par strumpor och ett par träningsbyxor i klädväg. Sammanlagt med vinterkappan blev det nästan precis 802kr. Jag är glad! Det blir lite bilder blir det imorgon (:

Klippte mig i förrgår också, får bli en bild på frisyren också, är jättenöjd :D
Tack Elviras kompis Ellen (:


Fotografisk bild A

image23

Idag hade vi första riktiga lektionen i Fotografisk bild A, analog inriktning. Detta är det första fysiska jag lyckades med och jag är riktigt nöjd! Vi fick lära oss hur man arbetar i ett mörkerrum samt göra egna bilder. Jag gjorde två bilder, men den andra är kvar i skolan, den blev jag inte lika nöjd med. Men det spelar egentligen ingen roll. Längtar till nästa lektion (: