Första marknaden avklarad

    

Som sagt, då var första marknaden avklarad och det gick faktiskt väldigt bra! Massa snälla kompisar kom förbi och handlade samt att jag sålde två par örhängen samt ett mobilsmycke till personer jag inte kände innan. Idag söndag gick mycket bättre än igår, då regnade massor och nästan inga besökte marknaden. Allt blev genomvått och tråkigt. Men jag hann gå runt och få galet mycket inspiration :)

Första bilden: är på mig och hur med lång blick söker efter kunder
Andra bilden: är random smycken
Tredje bilden: är mamma och dem jag delade bordet med
Fjärde bilden: är random armband jag sålde
Femte bilden: är tältgrannen, mamma och bordsgranne och mitt bord 

Hoppas alla blev nöjda och glada med sina smycken :)

   

Reklam

image6

- Lite reklam har väl aldrig skadat någon? ^^

Modeller och Visitkort

Fick för ett par dagar reda på att nästa vecka på Street Smyckesmarknad så kommer det vara visningar av smycken. Alla som var intresserade fick anmäla sig och såklart jag var intresserad! Så på lördag och söndag, kl 12 och 14 kommer mina smycken synas på visningen :) Det är stort!
Har precis beställt fina visitkort också så kommer finnas där jag säljer, det ska bli så kul :)

Två veckor kvar

Nu börjar det närma sig, på riktigt! Jag har nästan allt fixat och klart, lite prismärkning och lite extra smycken måste göras, och inköp av kassa. Jag ser jättemycket fram emot det! Mitt mål med Street's marknad är att sälja för minst det jag la ut för kostnaden för bordet och att nå ut till fler än mina närmsta. Hoppas inte det blir några problem.
För er som undrar så kommer de flesta av mina smycken kosta mellan 75kr-175kr. Vissa smycken kommer kosta mer än 175kr. Men för att kompensera detta komma jag ha en "Fynd-tavla" med de billigaste örhängena för 35kr.  

Välkomna :)

RSS 2.0