Beundran

Jag beundrar folk som gör världen vackrare. Jag vill kunna vara som de. Jag vill kunna skapa vacker musik på ett instrument, jag vill kunna göra en plats vacker genom ett foto, jag vill kunna göra en människa vackrare med ett smycke. Jag vill så mycket men jag har inte riktigt nåt dit än. Jag vill verkligen kunna göra saker som folk förundras över. På riktigt.


Natt-tankar

Jag är otroligt dålig på att hålla den här bloggen uppdaterad med vad som händer i mitt liv, lycka som olycka, matriell som riktigt. Nu sitter jag här mitt i natten och lyssnar på Yann Tiersen's filmmusik till Amelie från Montmartre och hostar. Det är både lycka och olycka.
Jag har upptäckt en massa bra musik den här sommaren, det är bra. Det är lycka. Undrar ifall konsertupplevelser är matriella lyckor? Jag menar, biljetterna kostar ju, men själva musiken är inte särskilt matriell då man upplever den? Var arvikafestivalen en matriell lycka? Eller både och?
Jag borde sova, men jag borde också läsa lite mer i Harry Potter and the Deatlhy Hallows! Jag lovade Linn att ha läst ut den till på torsdag då vi ses, men jag tror inte jag kommer lyckas. Jag är seg.

Är det någon som vill gå på Feist med mig den 2:a oktober på Cirkus som kan lägga ut för min biljett till konsertdagen? :)

Längesedan sist!

Som sagt, nu var längesedan jag skrev här, rätt mycket har hänt, men kanske inte direkt av värde! Jag har varit på Mallorca en vecka, på Björns studentfirande, på hultsfredsfestivalen och åter hemma hos Björn (: 
Viktigt att veta är dock att jag gjort en liten blogg till,
Whatyouwill Design. Där har jag lagt upp bilder på några av mina smycken jag designat som jag kommer sälja på Street 28-29 september. Be there!

Om du är intresserad av att köpa något utav smyckena så kontakta mig via en kommentar :)