RIP Heath Ledger

Talangfulla och snygga Heath Ledger har hittats död i sin lägenhet i Manhattan, endast 28 år gammal. Att skriva första inlägget på väldigt länge grund av denna händelse är kanske inte särskillt rätt, men jag kunde inte låta bli att tänka på hans insatser i filmerna 10 orsaker att hata dig, En riddares historia och Brokeback Mountain, tre filmer jag minns väl som han skådespelat i.
Vila i frid, jag kommer alltid komma ihåg dig :)
 

image73

Des marches dans la neige

Förutom att jag pluggat ytterst lite kemi idag så träffade jag Stocke och Ellinor inne i stan. Vårat mål var Tully's Coffe på Götgatsbacken, men det fanns ett hinder på vägen, rean på weekday. För en gångs skull var det nästintill folktomt därinne, eller mer humant antal kunder, alla har väl övergett söder och handlar nu på Pub. Tur för oss, vi kunde därför se framför oss. Vi impulsköpte en varsin grön scarf för 40kr vi ska ha på Arvika, bara för att vi är så jävla coola, not, eller ah, lite kanske. Stocke vägrade köpa de fulsnygga rödgrön-smutsiga vita jeansen han provade, de var ascoola, det tyckte jag var synd. Han köpte några andra i nån orangebrun färg om jag inte mistar mig, hmm. Men i alla fall, det var ett kul hinder!
Den stora latten på Tully's var god, dock inte tillräckligt krämig, men mitt sällskap kompenserade detta. Nu låter jag jättesliskig, men whatever. Att fika är trevligt. Vi begav oss därifrån strax innan nio.
Oavsett om man vill det eller inte så gör snö oss till 10-åringar igen, det går inte att undvika, det är okontrollerbart, det gäller alla! Nu orkar jag inte dra en massa exempel för att stödja min åsikt, ni kommer säkert på något själva, jag är trött! Jag, Ellinor och Stocke fastnade i alla fall i Björnsan och deras varma björnar samt klätterställning, inte planerat. Vi skärpte oss efter ett tag och gick bort till Ringen där vi tog t-banan med Ellinor till Hagsätra och mina åka-t-bana-till-Hagsätra-oskuld var tagen! Framtida planer om en filmkväll hemma hos Ellinor smiddes.
Innan jag och Stocke åkte hemåt hamnade vi på 7-eleven på Kungsholmen där vi i ljudet av The Voice, tyvärr ja, åt lite kvällsmat. Jag kom på att jag vill ha en egen lya, detta för tillfället för att kunna använda 7-eleven till det det är till för - impulsköp, då inget annat har öppet, känslan "jag ska bara springa ner till 7-eleven".

  
 

1 janvier 2008

Fantastiskt att jag orkade skriva ett inlägg imorse,  jag är nästan lite stolt. Jag begav mig hem kl. 10.30 imorse och efterlämnade mig ett hejdå-brev till alla de som var kvar och sov, jag ville inte väcka dem! Stocke var i alla fall vaken och kunde låsa efter mig. Vädret var inte särskillt uppiggande men det var skönt att få komma hem, äta frukost och sen sova till 16.00. Borde vara mer bakis än vad jag är.
Detta nyårsfirande har lätt varit det roligaste hittills! Jag är jätteglad att jag blev bjuden hem till Robin. Det kom och gick folk hela tiden, mest ansikten från gamla klassen, en rolig blandning. Jag var grovt lullig mest hela kvällen, vilket ledde till att jag gjorde konstiga saker, alltså att jag dansade och hejdlöst sjöng låtar i sing star. Jag lovade mig själv att inte dansa för de andras bästa, men nu är det försent, folk får skylla sig själva, jag hade i alla fall askul! Leken vatten i skon har aldrig varit så rolig. Och jag fick mina nyårspussar av Karin, Madde och Amanda, aldrig ringa in ett år ensam!

 
 
Fler bilder på http://whatyouwill.bilddagboken.se/

Nu ska jag lägga till Karin på msn,
puss!

Bonne Année

God morgon världen, nu har jag sovit i ungefär två timmar, eller nästan sovit. Nu är det nytt år och nya tag och jag ska se när jag orkar ta mig hem härifrån. Jag sitter just nu hemma hos min gamla klasskompis Robin och festen som har varit här har varit skitkul. Fast just nu är det bara jag, Karin och Stocke kvar, de andra har dragit till Shell. Dock sover Karin och Stocke, så det är jag och deras katt som är vaken. Woppii, men jag ska nog sova igen nu, bara ett glas vatten först, PARTY!