Les bonnes résolutions de la nouvelle année

Snart är år 2007 slut och jag ska försöka formulera nya löften inför nästa år. Löftena är något jag ser fram emot och är jättetaggad på att följa dem. År 2008 ska bli roligaste året hittills, dels för att jag fyller arton jag dels för att jag verkligen ska försöka göra det bästa av det. Inte för att jag år 2007 varit ett dåligt eller tråkigt år, jag var på mitt livs roligaste festival och har lärt känna massa nytt roligt folk, men jag kunde ansträngt mig mer på alla håll och kanter för att göra året lite bättre.
Jag vet att jag kommer stå fast vid mina två motton i livet nästa år också, de är "bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort" och "bättre sent än aldrig", dessa två tycker jag kompleterar varandra väldigt bra.

Nu måste jag iväg och träffa Madde så jag hinner inte skriva så mycket mer,
puss!

La chanson plus mignonne


It's not everday
that I find a person quite like you
perfect every way
I finally found the nerve to confess that it's you - that I want
I don't care if i act a fool
I would damn near beg for you
put aside, all my pride
so don't keep me hanging here
cause this girl is falling stupid for you
stupid for you

the proper thing to do
is for me to act like a lady and wait
for you to make the first move
but I don't think you're getting the point
that it's you - that I want
I don't care if I act a fool
I would damn near beg for you
put aside, all my pride
so don't keep me waiting here
cause this girl is falling stupid for you
oh, oh stupid for you

why's it always feel like I am
chasing love when nothing's there
and here I go just making the same mistake

I've fallen stupid for you


Les parents éloignés que je ne rencontre qu'une fois pas an

Från och med förra inlägget så kommer rubrikerna till mina inlägg vara på franska, detta för att få in franskan i vardagen för mig. Jag måste börja kämpa lite i franskan. Eftersom jag är själv på 1500 personer på franska steg 4 är jag rätt lat och det hamnar verkligen i sista hand, men jag ska rycka upp mig nästa termin! Nästa läsår är jag säker på att jag kommer välja utökat foto b, precis som foto a och franska steg 4. Egentligen har jag inga inviduella val eftersom jag går natur/musik. Men ikväll kände jag att jag även kanske vill läsa ett nytt språk i trean, antingen japanska eller spanska. Det har jag inte känt förrut, jag har mest gått runt och klagat på allt extra jag valt, men nu blir det ändring på det! Vilket tycker ni jag ska välja?
Julafton är nu sedan 35 minuter över. Jag har hunnit med rätt mycket idag. Sovit bort totalt 3h i bilen, besökt diverse släktingar, ätit julmat och julgodis, sett kalle anka, gett bort smycken, fått lite julklappar, pratat samt stickat lite. Imorgon blir det jul och bio med familjen här hemma, det ska bli mys! Tack alla för en fin jul!


Joyeux Noël

God Jul allihopa!
Nu ska jag strax och lägga mig och sova  till klockan sju imorgon bitti. Jag vet, det är galet, men jag ska äta frukost hemma hos min farmor i Sala klockan nio och det skulle bli lite svårt med sovmorgon då. - Allt har sina förklaringar! Sedan ska vi fira julen med mammas släkt, massa släkt man aldrig annars träffar. Det lär bli trevligt, trots att alla är födda på stenåldern. Jag och familjen kommer dock vänta lite med vår klappöppning till juldagen då vi är hemma ensamma i lugn och ro, ser fram emot det!
Godnatt!


Kickboxning och kakor har byggt denna kropp

Nu ska jag göra som alla andra bloggmuppar och ladda upp en helkroppsbild på mig, inte för att showa off mina kläder utan mer för att se vad som döljer sig nedanför mitt ansikte. Det är inte mycket att titta på. Jag hade tråkigt så jag passade på att lära mig min kamera lite bättre, och ja, här är ett av resultaten.


Le diskoSom vanligt när det gäller bra musik är jag segast i världen. Men på sätt och vis kanske det vara bra att jag inte började gilla Shiny Toy Guns förrän nu, och inte i somras då de ställde in på Arvikafestivalen. Den här låten har jag lyssnat på ohumant många gånger de senaste dagarna, känner en skyldighet att ladda upp deras video här. Varsågoda!


My world

Lördagmorgon. Jag var pigg redan vid halv tio med valde att somna om för att sedan vakna tjugo över tolv istället och det var väldigt skönt. Det är ingen hemma, men jag har inte orkat ringa och kolla vad alla gör, antagligen sistaminutenhandlar julklappar, som vanligt. Idag vet jag att min dag kommer innehålla julgodisbakning, eventuellt fika med lite kompisar samt sista julklappsinköpet, så det innebär ingen stress. Det ska bli trevligt!
Igår fick jag några till julklappar av mina kompisar Linn och Sandra, inte att förglömma julkorven jag fick av Carolin! Av Linn fick jag en mobilstrumpa, asnygg! Och av Sandra fick jag en übersöt necessär med massa oliv-hudvårdsprylar, rena lyxen, det luktar underbart också! Tack er och tack för filmkvällen!

Give Away

Idag träffade jag Lea för fika samt julklappshandling inne i stan, det var mys! Jag fick en julklapp och jag säger tack :D du ska också få nåt (: Vi fikade på Café 60 och drog sedan runt i stan, jag blev av med min Skrapanoskuld! Det var trevligt, de hade roligaste butiken där inne! Ska dit imorn med tror jag och kompletera, de skulle precis stänga (:
Och för alla er snälla människor, ni vet vilka ni är, så har jag rensat bland
Whatyouwill Design, när vill ni ses? :D Om ni inte vet vilka ni är, var extra snälla mot mig så kanske ni får nåt :)


Emmaboda Syförenings klassiska årsmöte med tillhörande julbord och strippshow

Kunde varit min lördagkväll, men nej vilken otur jag har. Jag kom nyligen hem från Hovet där Turbonegro var förband åt Marilyn Manson, det trodde ni väl inte om mig? Nej, inte jag heller. Faktiskt. För att göra en lång historia kort så var biljetterna jag och min pappa använde egentligen tänkta att användas av min syster och någon av hennes kompisar, men så blev det inte. Istället för att kasta pengarna i sjön så åkte vi dit och tittade på showen, det är ändå rätt gediget med konserter.
Innan konserten kunde jag känna spänningen, precis som om det vore några band jag ville se. Jag fick känslan av att det satt i väggarna, med tanke på alla band och artister som spelat där genom åren. Det var rätt kul att se all hysteri utifrån, annars är man alltid själv den som nojar sig, ska stå längst fram, se bäst, inte dö och samtidigt se bra ut. Galet.  
Konserterna var väl helt okej, Marilyn Manson hade roligare scenshow än Turbonegro. Ljudet var som alltid i Hovet, lite grumligt. Hellre på konsert än hemma degandes framför datorn, så jag klagar inte. Nu har man sett Marilyn Manson och jag kan njuta av hur många som skulle vilja vara i mitt ställe. Turbonegro bryr jag mig egentligen inte om, de har jag haft möjlighet att se på Hultsfred, men jag har inte orkat. De var bra i alla fall! Tack alla konstiga människor jag kunnat småle för mig själv åt! Ni kan garva åt mig med.
Lite respekt i någons ögon kanske (:

Of course I'm home. I'm always home. I'm uncool.

Hemma nu och har varit det ett tag. Och alla antecknar flitigt. Inte. Träningen var väldigt kul idag, kanske för att det inte var lika galet hårt pass som det brukar vara, för de flesta var det bakisträning. Mais pas pour moi, självklart, är man 17år så är man. Jag gör allt just nu för att få slippa börja plugga, den taktiken kan jag inte köra med om det ska gå att utbilda sig till något i framtiden. Hej Konsum.
Såhär såg jag ut för några dagar sen, jag diggar min frisyr mer nu när det är lite längre och jag kan ha toffs.


What came first, the music or the misery?

Jag är ett förvirrat och nyvaket barn. Jag har precis käkat min frukost och nu dricker jag te, i bakrunden spelas diverse musik på iTunes. På senaste tiden har jag upptäckt massa ny bra musik! Dels har jag geekat bibliotekens musik dels bytt blandskivor. Visserligen var det ett tag sedan jag bytte blandskivor, men jag kan ändå säga att de är väldigt bra och väldigt uppskattade av mig.  
I skolan är det nu sista proven och inlämningarna för terminen som ska avklaras. Det skulle sporra vissa att verkligen plugga ordentligt, men inte mig, jag är så skoltrött.
Jag tror det har lite att göra med att jag och Björn gjort slut, den delen att jag nu är ensam, s.k. singel. Jag och Björn är fortfarande vänner och att göra slut var något vi båda ville. Efter att ha varit ihop med någon så länge som jag var tillsammans med Björn lämnar efter ett tomrum, det är nästan oundviktligt. Man känner av det när man ska sova. Mitt i bröstkorgen så känns det som en svart varelse som gör ont och ser till att du håller dig vaken. Den finns där för stressen och förvirringen också. Jag tror det är därför jag sover så lite på veckodagarna, jag lägger mig så sent som möjligt då jag är jättetrött så jag ska slippa det där som gör ont. Och nu vet hela världen hur jag egentligen mår.
Vem räddar mig?

La banlieu

Måste berätta att min dag faktiskt varit rätt bra idag! Vi fick fota i studio idag med en hasselbladskamera. Jag trodde inte ens vi hade en, uppriggad visserligen men och det var verkligen jättekul! Så fort bilderna blir framkallade ska jag lägga in dem på datorn. Såg på den framkallade filmen att de blev bra, dock råkade jag fingra på en av blixtarna så filmen blev lite tunn. Men vi hade endå gjort bra ifrån oss med tanke på att vi inte hade någon "ljusmätare" ;D


All day and all of the night

För all er muppar som undrar varför jag gått och dött så är det för att jag för en vecka sedan bestämde mig för att ha ett datorförbud. Detta för att gynna mitt resultat i dagens nationella prov i matte c, jag tror det lönade av sig lite i alla fall. Har pluggat matte nästan lika mycket som i rubriken. Jippi.
Men nu sitter jag här igen, med en kopp grönt te och införskaffar mig dålig hållning i min slitna skrivbordsstol. Min första pluggfria kväll på länge, men imorn blir det plugg igen, denna gång inför fysikprov numero 3 - Dynamik. Jag känner för att vara kreativ, eventuellt tar jag fram mina akvareller! Hmm


Lite nya bilder
http://whatyouwill.bilddagboken.se/